ERASMUS+ (2019)

ERASMUS+ (2019)

2018- 1-TR1-K102-0523898 Numaralı ve Laboratuvar Hizmetleri-Gıda Teknolojisi alanlarının ortak katılımı ile "Et ve et ürünlerinde taklit ve tahşiş analizleri" isimli projemizde, Portekizdeki hareketliliğe katılmak isteyen öğrencilerimizin, 08-12 Ekim 2018 tarihleri arasında yazılı ve sözlü mülakaatları yapılmıştır.

Pozitif ayrımcılık yapılarak, her alanda eşit miktarda kız ve erkek öğrencilnin katılımının sağlanması düşünülmüştür.Değerlendirme buna göre yapılmıştır.

(Erasmus +) Portekiz Hareketliliğine katılmaya hak kazanan öğrencilerimizin, asil ve yedek listeleri ekte verilmiştir. 

15.10.2018 1104

15-10-201815-10-2018